• Uslovi isporuke

  Uslovi isporuke

  Rok isporuke

  Nakon što završite proces naručivanja arikala na našem sajtu, primićete mail u kome će biti naznacen status vaše narudžbe. Vremenski period potreban za realizaciju vaše narudžbe je 2-3 radna dana, izuzev za narudžbe koje su poslate petkom ili vikendom. U tom slučaju, bićete kontaktirani početkom naredne sedmice a sama isporuka se realizuje u roku od 3 radna dana. 

  Proces preuzimanja pošiljke

  Naručene artikle, na vašu adresu, dostavlja kurirska služba. Molimo vas da u očekivanom perodu budete na adresi koju ste naveli, kako bismo brzo i jednostavno realizovali kupovinu. Ukoliko primetite da je paket koji vam je dostavljen vidno oštećen ili uništen, odbijte prijem i kontaktirajte nas. 

  Kurirska služba, po pravilu, ukoliko vas ne zatekne na adresi, pozvace broj telefona koji ste naznačili. Ukoliko ne uspeju da vas kontaktiraju, paket ce biti vraćen nama. U tom slučaju, kontaktiraćemo vas, i eventualno dogovoriti ponovno slanje u zavisnosti od razloga zbog kojeg niste preuzeli vaš paket.

  Cena isporuke

  Cena celokupne narudžbe koja će biti naplaćena prilikom vašeg preuzimanja paketa, biće naznačena u Korpi, prilikom vašeg kompletiranja narudžbe. Naknadnih i dodatnih troškova neće biti.

  Prilikom potvrde narudžbe, vašim klikom na opciju “potvrdi”, automatski se slažete sa uslovima isporuke.