• Zaštita privatnosti podataka

  Uslovi korišćenja i prodaje

  Poštovani posetioci našeg sajta,

  molimo vas da pažljivo pročitate navedene Uslove korišćenja i prodaje. Korišćenjem našeg sajta i ostvarivanjem kupovine, podrazumeva se da ste upoznati sa svim naznačenim uslovima. Ukoliko se sa nečim ne slažete, molimo vas da ne koristite ovu veb lokaciju.

  Posebna napomena: PDV je uključen u cene artikala koje su naznačene na sajtu, tako da, nema dodatnih ili skrivenih troškova.

  Izjava o konverziji

  Plaćanja prilikom kupovine na ovom sajtu biće izvršena u zvaničnoj valuti Republike Srbije, dinarima (RSD). U slučaju kartičnog plaćanja, može biti izvršena konverzija valuta u odnosu na vašu lokalnu valutu. Kao rezultat izvršene konverzije, može doći do izvesnih ali neznatnih promena u visini cene artikala koja je izražena na našem sajtu.

  Zaštita privatnosti podataka

  Prilikom obrade vaše narudžbine biće neophodno da koristimo neke vaše lične podatke, kakvi su: vaše ime i prezime, adresa na koju se dostavlja paket, e-mail adresa, vaš broj telefona… Lične podatke koje podelite sa nama, koristićemo isključivo za realizaciju porudžbine kao i da bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Podaci neće biti deljeni sa trećim licima, osim ukoliko vi lično na to ne pristanete ili ukoliko to zakon nalaže. Budite sigurni da vaši lični podaci neće biti zloupotrebljeni po bilo kom osnovu. Naš cilj je da se na ovom sajtu osećate sigurno i bezbedno.

  Takođe, podatke o tome koje proizvode tražite ili naručujete koristimo isključivo u svrhu da vama ponudimo upravo ono što vas zanima, te da stranicu prilagodimo vašim preferencijama.

  Kolačići

  Na ovoj veb lokaciji se koriste “kolačići” kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, te kako bi posetioci videli upravo onaj sadržaj koji ih zanima i koji je prilagođen isključivo njima.

  Saglasnost

  Korišćenjem ovog sajta, realizovanjem kupovine i plaćanjem, podrazumevamo da se slažete sa navedenim Uslovima korišćenja.

  Promena uslova

  Mi se, kao firma, obavezujemo da ćemo ispoštovati sve naše odgovornosti, te da ćemo se pridržavati svega navedenog. Ukoliko dođe do bilo kakvih promena u uslovima ili načinu poslovanja, to će biti objavljeno na našem sajtu. Uz to, svaki registrovani korisnik će dobiti mail sa obaveštenjem o promenama.

  Pravo kupca na odustajenje

  Prodaja koja se ostvaruje putem našeg sajta se kategorizuje u prodaju na daljinu. Samim tim, podleže Zakonu u zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014).

  Prema odredbama ovog Zakona, kupac ima pravo da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Slobodna volja kupca je da li želi da navede ili ne navede razloge zbog kojih odustaje od ugovora. Obrazac o odustajanju od ugovora dobija svoje pravno dejstvo onog momenta kada je poslat trgovcu. 

  U slučaju da kupac odustane od ugovora, ima pravo na povrat novčanih sredstava ili da zatraži zamenu artikla. Ukoliko kupac ne vrati proizvod u okviru zakonskog roka od 14 dana, po isteku tog roka, proizvod više ne može biti vraćen. Ukoliko artikal bude vraćen oštećen, kupac je taj koji odgovara za sve nedostatke na proizvodu.

  Trgovac ima obavezu da kupcu bez bilo kakvih odlaganja vrati novac ili izvrši zamenu proizvoda, najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio Obrazac o odustajanju. Troškove povrata snosi kupac, osim ukoliko se desila greška sa strane trgovca u smislu slanja pogrešnog ili neadekvatnog proizvoda.