• Manual Co

  -

  Sezona

  Velicina

  Boja

  Reset

  Manual Co je kompanija sa bogatom istorijom a specijalnost joj je izrada predmeta od kože za žene i muškarce koji su vrhunskog dizajna i kvaliteta. Pogledajte ponudu koja je istaknuta na našem sajtu te izaberite modni komad koji vam se dopada.

  warningNema proizvoda

  Manual Co torbe

  Ponuda torbi Manual Co brenda sadrži široku lepezu različitih modela koje možete koristiti za razne prilike. Torbe Manual Co se izrađuju tradicionalnim metodama a sam dizajn je izuzetno moderan i privlačan. Izrađuju se sa posebnom pažnjom te samim tim garantuju trajnost. Manual Co torbe će vas sa sigurnošću služiti dugi niz godina. Modeli koji su u ponudi se kreću od onih svakodnevnih koje ćete moći kombinovati uz opuštene odevne kombinacije, pa sve do onih formalnijih koje ćete iskoristiti u posebnim prilikama. Sve u službi toga da budete zadovoljni svojim krajnjim izgledom. Svaka Manual Co torba je unikatna i jedinstvena i zbog materijala od kojih se izrađuje i zbog detalja koji dominiraju na torbi. Takođe, ono što je čini autentičnom jeste i ručna izrada svakog modela. Manual Co torbe su modni komadi u koje vredi investirati jer ćete u njenom kvalitetu i prelepom dizajnu uživati dugi niz godina. Kolekcija koja je u ponudi se sastoji iz velikog broja različitih modela. Pogledajte i odlučite se za svoj savršen asesoar.

  Manual Co novčanici

  Modni dodatak neophodan svakoj ženi i muškarcu je definitvno kvalitetan novčanik. Manual Co novčanici se izrađuju od najkvalitetnije kože, što je garancija vrhunskog kvaliteta. Odlikuju se elegancijom i praktičnošću, zbog prostrane unutrašnjosti, gde ćete moći da smestite novac, kartice ali i dokumenta. Sve što vam je potrebno imaćete na jednom mestu, i uvek uz sebe kada je potrebno. Posebna pažnja pri izradi Manual Co novčanika se pridaje detaljima, po kojima se izdvajaju od ostalih modnih dodataka. Zbog svog luksuznog dizajna, simbol je prestiža osobe koja ih poseduje. Ukoliko želite da imate kvalitetan kožni novčanik koji će vas služiti godinama, Manual Co novčanik je pravi izbor.

  Manual Co kaiševi

  Modni dodatak koji može svaku odevnu kombinaciju, i mušku i žensku, da učini specifičnom i potpuno drugačijom je svakako kaiš. Manual Co kaiševi se ističu po svom kvalitetu, jer se ručno izrađuju od kože vrhunskog kvaliteta. Oni su funkcionalan i iskoristiv modni komad, koji se može svakodnevno koristiti. Manual Co kaiševi će se idealno uklopiti u vaš modni stil, bez obzira da li težite modernom i urbanom izgledu ili se opredeljujete za klasične modne kombinacije. Tradicionalnim metodima izrade, ovi kaiševi se izdvajaju iz mase, a dugotrajnost i izdržljivost je nešto što nije upitno kada su ovi proizvodi u pitanju. Uz Manual Co kaiševe, imate mogućnost da naglasite svoj stav i individualnost, te da izgradite svoj lični modni stil.