Numero Uno - Restoran u Vrnjackoj Banji

Restoran

Restoran Numero Uno svojom ponudom predstavlja pravo mesto za sve gastronomske hedoniste. U ovom mestu prijatne atmosfere dočekaće vas ljubazno osoblje restorana koje će se postarati da budete ugošćeni i usluženi na najbolji način. Numero Uno nudi širok spektar usluga svim posetiocima. Naime, osim restorana, on u svom sklopi ima i kafe-piceriju, dok oni nestrpljivi i koji su u žurbi mogu u restoranu brze hrane poručiti nešto iz ponude za poneti.

Restoran poseduje dve sale kapaciteta 120 gostiju, pri čemu se jedna sala tokom leta pretvara u otvorenu terasu kada vreme to dozvoljava i time dodatno omogućava prijatan boravak i uživanje u ponudi restorana. Tu je i bašta koja tokom godine pruža mogućnost gostima Vrnjačke Banje da uživaju u pravom prirodnom okruženju i čistom banjskom vazduhu.

Picerija

Jedna od asocijacija na Italiju svakako je pica. Uz veliki izbor raznovrsnih pica za koje su zaduženi vrhunski pica-majstori možete osetiti pravi duh Italije i sve to začiniti kaficom ili pićem po želji, ili po preporuci uvek predusretljivog osoblja. Pord pica u ponudi su i pene, taljatele i špageti.

Vrnjacka Skadarlija

Za prijatnu atmosferu se stara bend koji raznovrsnim repertoarom uz akustični aranžman samo potvrđuje nadimak koji nosi ovaj renomirani restoran – Vrnjačka Skadarlija. Restoran je na raspolaganju za sve vrste proslava i jubileja, na Vama je da zamislite, a na osoblju Numero Una da ispuni svaku Vašu želju.